Cégismertető

A Falcon Best Bau Kft teljesen magyar tulajdonú cég.

Megalakulásakor egyrészt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a magyar építőipar egyik legkevésbé elismert ágazatát az üzemeltetést, a gyorsszolgálati tevékenységet professzionális szintre emelje, illetve kivívja a lakástulajdonosok, társasházak, intézmények üzemeltetőinél azt a megbecsülést, amit ez a munka megérdemel.

Munkatársaink, szakemberállományunk tudása és tapasztalata, a rendelkezésre álló gépparkunk professzionális felszereltsége lehetővé teszi a legbonyolultabb problémák megoldását.

Az eltelt évek alatt Megrendelőink száma és az elvégzendő feladatok mennyisége szinte egyenlő arányban nőtt. A felkérések bővülése és sokrétűsége már nem csak a hagyományos gyorsszolgálati tevékenységeket érintették, ezért további fejlesztéseket hajtottunk végre.

A fejlesztéseknek köszönhetően elértük másik célunkat és nagyobb volumenű kivitelezési munkákat valósítottunk meg.

A Megrendelői igényekre a lehető leggyorsabban reagálva, szakember állományunkat kibővítve a szükséges szerszámozottság, illetve mobilitás megteremtése mellett teljesítjük az új feladatokat.

A jelenlegi kibővített szakember állománnyal lehetőségünk nyílt külföldi kivitelezések teljesítésére. A következő években ennek kibővítése is a cél.

 

Partnereink

Zöldarika Kft.

Zugló Megkerülhetetlen

Óbudai Vagyonkezelő

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

Rákosmente Kft.

InHouse Társasházkezelő Zrt.

Ferhouse Kft.

Ferencvárosi Vagyonkezelő Zrt.

ERVA Zrt.

Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.

Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.